Horeca

Horeca en Instellingen

Kwaliteit, compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgericht werken.Dat zijn de speer punten waarmee van Rijn Groenten en Fruit zich op de versmarkt weet te onderscheiden.


Elke morgen voor dag en dauw gaan wij naar de groothandelsmarkt, om ons assortiment weer aan te vullen en ons op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen.

Elke colli handel wordt door ons gekeurd op versheid, smaak en uitstraling, zodat wij iedere dag weer beschikken over een schitterend  assortiment aardappels, groenten, fruit, primeurs en delicatessen.

Wij snijden elke morgen opnieuw groenten en fruit, welke aangeboden en verpakt  wordt in diverse hoeveelheden, dit alles in overleg met de klant.

Doordat al onze produkten iedere dag vers worden gesneden, kunnen wij hierop dan ook een versheidsgarantie geven.

Die garantie geldt voor alle  versprodukten uit ons assortiment.

Levering aan horeca

U wilt uw groenten en fruit dauw-vers, geleverd door een betrouwbare leverancier, waar service nog met een hele grote "S" geschreven wordt, op een van te voren afgesproken tijdstip.

Wij leveren naast een totaal assortiment aardappelen, groente en fruit  ook exoten, en diverse verse kruiden  . Maar ook voor vers gesneden (panklare) groenten én fruit bent u bij ons aan het juiste adres. Veel producten kunnen wij geschild, gesneden, gewassen of kant en klaar aan u leveren. Wij hebben hiervoor de beschikking over diverse snijmachines, wasmachines en ovens. Versheid en kwaliteit is de garantie die wij u bieden, waarbij de producten en leveringen voldoen aan de HACCP normen die hedendaags gelden voor de AGF Branche

 

 

Uitlevering geschiedt zes dagen per week. De bestelde producten worden gekoeld en voor het middaguur geleverd. U bent verzekerd van een dagelijks vers aangekocht en/of gesneden product, houdt geen grote voorraden over en bespaard op ruimte en voorraadkosten.

 

van Rijn Groenten en Fruit ! uw partner in de keuken.

Wij zijn u graag van dienst  in de wereld van VERS!

Gifture.nl Fotobooth huren voor feesten, braderie, trouwerij of als aanvulling op catering