Werkfruit

Fruit op het werk !

Wij willen graag een appeltje met u schillen! Hoeveel fruit ligt er op uw bureau? En hoe fris en fruitig zijn uw collega''s?

Het Voedingscentrum adviseert elke dag twee stuks fruit te eten. Het bevat vezels, vitaminen en mineralen, vult goed en is nog lekker ook! Fruit houdt je fit en gezond. Je krijgt er een frisse uitstraling van, en mooi haar. Alle reden dus om de fruitconsumptie van uw collega''s te stimuleren, bijvoorbeeld door middel van werkfruit.

Wat is werkfruit? Werkfruit is een onbelast extraatje op de werkvloer waarbij de werkgever zijn personeel vers fruit aanbiedt. Het wordt uitnodigend neergezet op drukbezochte plaatsen. Medewerkers mogen er zoveel van eten als ze willen. Uit onderzoek blijkt dat werknemers werkfruit beschouwen als teken van waardering. Door het aanbod van werkfruit stijgt bovendien hun fruitconsumptie. Waardoor zij zich fitter voelen en er stralend uitzien!

van Rijn Groenten en Fruit, verzorgt al jaren werkfruit voor diverse bedrijven in Leidschendam en omgeving. Naar volle tevredenheid. Want wij leveren maatwerk, service én kwaliteit.

In overleg met u stellen wij een fruitpakket samen dat volledig aansluit op uw wensen. U bepaalt op welke dagen u fruit wilt aanbieden, hoeveel stuks en welke soorten. Dit bezorgen wij bij u, op de afgesproken dagen. Wijzigingen in de samenstelling, leveringsdagen en hoeveelheden zijn altijd mogelijk. En als groentespecialist, leveren wij daarbij natuurlijk kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat fruit er aantrekkelijk uitziet en uitstekend smaakt. Daar selecteren wij op.

Het Nederlandse fruit kopen wij zelfs rechtstreeks in bij telers en bij de groothandel !Om u te laten proeven hoe geweldig ons fruit smaakt, willen wij graag een appeltje met u schillen.

Of een peer, sinaasappel of kiwi. Waar u maar trek in heeft. Bij onze kennismaking nemen wij een heerlijke tas fruit voor u mee en bespreken wij graag hoe wij ook uw bedrijf kunnen laten profiteren van de vele voordelen van werkfruit.


Gifture.nl Fotobooth huren voor feesten, braderie, trouwerij of als aanvulling op catering