van Rijn Culinair 40 jaar Chiquita leverancier

15-02-2018 10:54

Chiquita en Van Rijn Culinair uit Leidschendam vieren hun 40-jarige samenwerking

 

Op 21 november is Van Rijn Culinair door Chiquita in het zonnetje gezet, omdat de in de regio bekende groente- en fruitspecialist 40 jaar Chiquita bananen verkoopt. Als blijk van waardering voor de jarenlange samenwerking heeft Chiquita een officiële loyalty award uitgereikt aan de heer Cock van Rijn, de eigenaar van Van Rijn Culinair.

Exclusieve art-print als blijk van waardering
De loyalty award bestaat uit een exclusieve, gepersonaliseerde art-print waarin naast het getal ´40´ de bekende gele Chiquita bananen kunstzinnig zijn verwerkt. Cock van Rijn heeft de award trots in ontvangst genomen. Theo van der Meer, vertegenwoordiger bij Chiquita, vertelde: “Bij Chiquita werken we er vol enthousiasme aan om iedereen in Nederland de kans te geven vers, gezond en lekker fruit te kopen. Bananen blijven daarbij natuurlijk onze favoriet. We zijn dan ook blij dat we binnen de groente- en fruitspecialisten nog zo veel ambassadeurs van Chiquita bananen hebben. Alleen samen met gedreven ondernemers als Cock van Rijn kunnen we de consument de lekkerste bananen van de allerbeste kwaliteit bieden. De belangrijke rol van groente- en fruitzaken mag best eens benadrukt worden, vandaar deze award. Cock van Rijn is een gewaardeerde klant van ons en we hopen dat we de Chiquita bananenverkoop nog lang met deze speciaalzaak mogen voortzetten.”

 

 Over Chiquita Brands International, Inc.

Chiquita heeft ruim 100 jaar deskundige ervaring op het gebied van vers, hoogwaardig fruit – een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon. Met jaarlijkse inkomsten van ongeveer $4 miljard is Chiquita Brands International, Inc. een toonaangevende, internationale marketeer en distributeur van bananen en andere vruchten en fruitproducten. Het bedrijf brengt zijn producten op de markt onder de merken Chiquita®, Fresh Express® en aanverwante handelsmerken. Bij Chiquita werken ongeveer 23.000 mensen, wereldwijd verspreid over meer dan 70 landen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.chiquita.nl

Gifture.nl Fotobooth huren voor feesten, braderie, trouwerij of als aanvulling op catering